2 Padelbanen

2 Padelbanen is een Sportcomplex gelegen aan Colmschaterstraatweg 7A in Deventer.

Meer informatie over 2 Padelbanen in Deventer

Tennis & Padel Colmschate is de tennis- en padelclub in Deventer. Ze hebben 7 kunstgras tennisbanen en 2 padelbanen waar leden gebruik van kunnen maken. Naast de toernooien worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals spelletjesmiddagen en kaartavonden. De club heeft een groot clubhuis met kleedkamers en een eigen bar. Er worden tosses georganiseerd voor zowel tennis als padel, waar je korte partijtjes kunt spelen en nieuwe mensen kunt ontmoeten. TPC doet mee aan alle KNLTB-competities en heeft ook veel jeugdleden. De club heeft ook trainers die lessen geven aan zowel jeugdspelers als senioren. Dankzij sponsoren kan de club blijven spelen en toernooien organiseren. Als je lid wilt worden, kun je contact opnemen met de club. De contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat 2 Padelbanen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2 Padelbanen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2 Padelbanen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2 Padelbanen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar 2 Padelbanen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2 Padelbanen

Bezoekers bekeken ook