Antvelink Sportcentrum

Antvelink Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen aan David Wijnveldtweg 4 in Deventer.

Meer informatie over Antvelink Sportcentrum in Deventer

Antvelink Sportcentrum is het centrum voor sporten en bewegen in Deventer. Ze bieden professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat je op een verantwoorde manier kunt sporten. Het team bestaat uit specialisten van Antvelink Sportfysiotherapie. Je kunt contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website of door te bellen naar 0570-677002. Het sportcentrum is gevestigd aan de David Wijnveldtweg 4 in Deventer. Ze werken samen met andere organisaties en je kunt hen volgen op sociale media voor het laatste nieuws.

Wil je weten wat Antvelink Sportcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Antvelink Sportcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Antvelink Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Antvelink Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Antvelink Sportcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Antvelink Sportcentrum

Bezoekers bekeken ook