Sporthal Keizerslanden

Sporthal Keizerslanden is een Sportcomplex gelegen aan Lebuinuslaan 3 in Deventer.

Meer informatie over Sporthal Keizerslanden in Deventer

Sportbedrijf Deventer is het adres voor sport- en bewegingsactiviteiten in de gemeente Deventer. Ze exploiteren verschillende sportlocaties en ondersteunen sportverenigingen. Ze streven ernaar om alle inwoners van Deventer plezier te laten ervaren in sport en beweging. Ze bieden onder andere bewegingsonderwijs aan kinderen en jongeren, ondersteuning aan verenigingen, een beweegmakelaar en een wijkmakelaar sport en bewegen. Daarnaast hebben ze verschillende initiatieven voor aangepast sporten en organiseren ze sportkennismakingsprogramma's voor kinderen. Ze hebben ook een jubileumweek en geven een krant uit. Het Sportbedrijf Deventer heeft in 2022 verschillende activiteiten uitgevoerd, zoals het ondersteunen van verenigingen en het behalen van zwemdiploma's.

Wil je weten wat Sporthal Keizerslanden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal Keizerslanden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal Keizerslanden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal Keizerslanden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sporthal Keizerslanden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal Keizerslanden

Bezoekers bekeken ook