AMEK Deventer

AMEK Deventer is een Sportcomplex gelegen aan Duivengang 9 in Deventer.

Meer informatie over AMEK Deventer in Deventer

Cardozo Swordsport is een onderdeel van de Academie voor MIddeleeuwse Europese Krijgskunsten (AMEK) en richt zich op het beoefenen van vechtkunsten uit het oude Europa, zoals worstelen en vechten met zwaard, hellenbaard en speer. De AMEK maakt gebruik van historische gevechtsmanuscripten uit de 13e tot en met de 16e eeuw. De AMEK werd opgericht in 2002 door Mishaël A. Lopes Cardozo. Voor 45 euro per maand kan onbeperkt getraind worden op alle beschikbare locaties. Het is mogelijk om een proefles te volgen, de locaties en lesuren zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat AMEK Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMEK Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMEK Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMEK Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar AMEK Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMEK Deventer

Bezoekers bekeken ook