Sportpark De Horsterhoek

Sportpark De Horsterhoek is een Sportcomplex gelegen aan Horsterhoekweg 9 in Schalkhaar.

Meer informatie over Sportpark De Horsterhoek in Schalkhaar

SV Schalkhaar heeft haar jaarverslag gepresenteerd voor het seizoen 2022/2023. Er wordt een Algemene Ledenvergadering gehouden op 25 september 2023, waar leden, vrijwilligers en ouders/vertegenwoordigers van jeugdleden worden uitgenodigd. Dankzij Rabobank Clubsupport ontvangt de club een financiële injectie voor het nieuwe seizoen. Er zijn richtlijnen opgesteld voor BVO's (Betaald Voetbal Organisaties) om interesse in jeugdspelers in goede banen te leiden. De hoofdsponsor van SV Schalkhaar, Enjoy Hotels, wordt vervangen door Wolters Keuken & Bad. Diverse winkels in Deventer sponsoren alle verenigingen en stichtingen in de omgeving met een bedrag van €40.000 per jaar. Er is een in memoriam voor Andries de Lange sr., die op 80-jarige leeftijd is overleden. Daarnaast worden er verschillende voetbalwedstrijden gespeeld, waarbij SV Schalkhaar moeizame overwinningen behaalt en doorgaat in de beker. Voor het handbalteam worden scheidsrechters en een assistent coach gezocht, en er wordt een trainingsvisie en opleiding voor trainers en scheidsrechters ontwikkeld. Er worden geen specifieke evenementen genoemd in de komende periode.

Wil je weten wat Sportpark De Horsterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportpark De Horsterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportpark De Horsterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Horsterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sportpark De Horsterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportpark De Horsterhoek

Bezoekers bekeken ook