Sporthal de Kroon

Sporthal de Kroon is een Sportcomplex gelegen aan Kon. Wilhelminalaan 11 in Deventer.

Meer informatie over Sporthal de Kroon in Deventer

Sporthal De Kroon is een sportfaciliteit in Deventer die in 2009 is gebouwd. De sporthal is eigendom van de scholen Panta Rhei en De Tintaan en wordt overdag gebruikt door deze scholen en 's avonds door sportverenigingen. De zaal heeft een grote hoogte, waardoor het geschikt is voor verschillende sporten. Voor informatie over beschikbaarheid en tarieven kan er contact worden opgenomen via verhuur@sportbedrijfdeventer.nl. Het adres van Sporthal De Kroon is Koningin Wilhelminalaan 11, 7415 KP Deventer.

Wil je weten wat Sporthal de Kroon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sporthal de Kroon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sporthal de Kroon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sporthal de Kroon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sporthal de Kroon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sporthal de Kroon

Bezoekers bekeken ook