Yogica

Yogica is een Yogastudio gelegen aan Brinkgreverweg 13 in Deventer.

Meer informatie over Yogica in Deventer

Yogica organiseert yoga-weken en retreats in samenwerking met partners. Er wordt binnenkort een yoga-herstel retreat gehouden bij het Zonnehuis op 26, 27 en 28 april 2024. Daarnaast is er elke donderdagavond om 20.00 uur de mogelijkheid om online yogalessen te volgen. Verder is er een boek gelanceerd met de titel "Effectieve leefstijl gesprekken" dat een praktische start biedt voor zorgverleners. Tot slot worden er speciale yogalessen en evenementen georganiseerd, zoals een Yin yoga les met klankschalen en een ligconcert op 22 oktober 2023 en een yogadag voor (leefstijl) coaches op 6 januari 2024.

Wil je weten wat Yogica verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogica of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogica? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogica het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Yogica reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogica

Bezoekers bekeken ook