Omikami Yoga

Omikami Yoga is een Yogastudio gelegen aan Van Boecholtstraat 33 in Deventer.

Meer informatie over Omikami Yoga in Deventer

De tekst beschrijft de filosofie en voordelen van yoga, met de nadruk op Hatha Yoga en Yoga Nidra. Hatha Yoga helpt bij het balanceren van lichaam en geest door middel van oefeningen en ademhalingstechnieken. Yoga Nidra is een techniek voor diepe ontspanning, die kan helpen bij het verminderen van stress en het herstellen van fysieke en mentale klachten. De tekst biedt ook informatie over bedrijfsyoga, waarbij yogalessen worden aangeboden om de gezondheid en het welzijn van werknemers te bevorderen. De lessen kunnen worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf en kunnen zowel actieve als ontspannende yoga omvatten. De tekst eindigt met contactinformatie en de mogelijkheid om de auteur te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Omikami Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Omikami Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Omikami Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Omikami Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Omikami Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Omikami Yoga

Bezoekers bekeken ook