Velans

Velans is een Yogastudio gelegen aan Keizerstraat 70 in Deventer.

Meer informatie over Velans in Deventer

Velans Deventer is een yogapraktijk gespecialiseerd in yoga en mindfulness voor mentaal welzijn. De yogalessen zijn bedoeld om van spanning naar ontspanning te gaan en om rust in zowel het lichaam als de geest te ervaren. De lessen zijn praktisch en holistisch, met de focus op gezondheid en geluk. Er wordt aandacht besteed aan luisteren naar het lichaam en zorgen voor jezelf. De yogalessen worden gegeven in het centrum van Deventer door Veronique, en er is persoonlijke aandacht en ruimte voor individuele behoeften. Er kunnen gratis proeflessen gevolgd worden en er is de mogelijkheid om vragen te stellen en contact te hebben voordat je naar de les komt.

Wil je weten wat Velans verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Velans of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Velans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Velans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Velans reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Velans

Bezoekers bekeken ook