Kinderyoga Lidewij van Melle

Kinderyoga Lidewij van Melle is een Yogastudio gelegen aan Wechelerweg 3 in Diepenveen.

Meer informatie over Kinderyoga Lidewij van Melle in Diepenveen

Op de website van Lidewij van Melle worden kinderyogalessen aangeboden voor kinderen van 2-17 jaar. De lessen kunnen zowel in de yogastudio aan huis als op locatie gegeven worden, zoals op school, de BSO, het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Kinderyoga is een leuke manier voor kinderen om actief bezig te zijn en te ontspannen. Yoga heeft vele positieve effecten, zoals flexibiliteit, kracht, eigenheid en dankbaarheid. De libelle is een inspiratiebron voor de yogalessen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen of zich aanmelden voor een gratis proefles via kinderyoga@lidewijvanmelle.nl.

Wil je weten wat Kinderyoga Lidewij van Melle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderyoga Lidewij van Melle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderyoga Lidewij van Melle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderyoga Lidewij van Melle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kinderyoga Lidewij van Melle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderyoga Lidewij van Melle

Bezoekers bekeken ook