Tai Chi De Grote Draak

Tai Chi De Grote Draak is een Yogastudio gelegen aan Tesselschadestraat 73 in Deventer.

Meer informatie over Tai Chi De Grote Draak in Deventer

Tai Chi is een bewegingskunst die veel verder gaat dan gymnastiek. Het heeft een belangrijke innerlijke werking op zowel lichaam als geest. De oefeningen zijn gericht op het herstel van éénwording van lichaam en geest. Het beoefenen van Tai Chi op de juiste manier en regelmatig kan leiden tot de soepelheid van een kind, de gezondheid van een houthakker en de gemoedsrust van een wijsgeer. Het mooie is dat Tai Chi overal uitgevoerd kan worden zonder extra hulpmiddelen en met weinig ruimte.

Wil je weten wat Tai Chi De Grote Draak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tai Chi De Grote Draak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tai Chi De Grote Draak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tai Chi De Grote Draak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tai Chi De Grote Draak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tai Chi De Grote Draak

Bezoekers bekeken ook