Kundalini yoga Deventer

Kundalini yoga Deventer is een Yogastudio gelegen aan Grote Overstraat 35 in Deventer.

Meer informatie over Kundalini yoga Deventer in Deventer

Kundalini yoga is een krachtige vorm van yoga die zich richt op dynamische oefeningen, ademhalingstechnieken, meditaties en houdingen. Het doel is niet om perfectie in de techniek te bereiken, maar om de energie vrij te laten komen en de ervaring te voelen. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en combineren zachte en milde elementen met pittige en uitdagende elementen. Na elke les voel je je opgeladen en energiek. Kundalini yoga versterkt het zenuwstelsel en brengt de energiehuishouding in balans, wat vooral in turbulente tijden belangrijk is. De lessen vinden plaats op maandagavond in Zutphen. Daarnaast biedt Mirjam, een ervaren yogadocent, ook yogalessen aan voor hormoonbalans en transformatie voor vrouwen, waarvan de startdatum nog moet worden bepaald. Mirjam heeft zelf de kundalini yoga teacher training en de hatha yoga docentenopleiding afgerond en heeft een spirituele naam, Hari Saran Kaur, die staat voor een spirituele plek voor de manifestatie van creativiteit. De lessen op maandagavond beginnen op 4 september.

Wil je weten wat Kundalini yoga Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kundalini yoga Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kundalini yoga Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kundalini yoga Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kundalini yoga Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kundalini yoga Deventer

Bezoekers bekeken ook