Group Fitness Yoga B.V.

Group Fitness Yoga B.V. is een Yogastudio gelegen aan Ceintuurbaan 8-A in Deventer.

Meer informatie over Group Fitness Yoga B.V. in Deventer

Group Fitness Yoga is een combinatie van de oude wetenschap van yoga met fitness. Het beoefenen van yoga helpt bij het verenigen van lichaam, geest en ziel en vermindert de effecten van stress. Het doel van Group Fitness Yoga is het bereiken van een samenwerking tussen het lichaam en de geest. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen die wil werken aan lichaam en geest, omdat er voldoende opties beschikbaar zijn op verschillende niveaus. Voor meer informatie over de yogavormen en het groepslesrooster kan men terecht op de website van Studio Perfect.

Wil je weten wat Group Fitness Yoga B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Group Fitness Yoga B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Group Fitness Yoga B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Group Fitness Yoga B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Group Fitness Yoga B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Group Fitness Yoga B.V.

Bezoekers bekeken ook