VDR Bouwgroep BV

VDR Bouwgroep BV is een Aannemer gelegen aan Dortmundstraat 30 in Deventer.

Meer informatie over VDR Bouwgroep BV in Deventer

VDR Bouwgroep is al meer dan 120 jaar actief in het bouwen en revitaliseren van gebouwen. Ze streven naar de hoogste kwaliteit en werken volgens de nieuwste standaarden. Ze hebben diverse projecten gerealiseerd met verschillende oppervlakken en specificaties, zoals laaddocks, kantoren en mezzanines. VDR Bouwgroep werkt samen met betrouwbare partners en investeert in partnerschappen om te kunnen blijven innoveren en verantwoordelijkheid en kennis te delen. Ze bieden ook ruimte aan ondernemende mensen en hebben een programma genaamd VDR BouwTalent. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van VDR Bouwgroep of contact opnemen via telefoonnummer 0570-690900.

Wil je weten wat VDR Bouwgroep BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VDR Bouwgroep BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VDR Bouwgroep BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VDR Bouwgroep BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar VDR Bouwgroep BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VDR Bouwgroep BV

Bezoekers bekeken ook