Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud

Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud is een Aannemer gelegen aan Vonderstraat 28 in Deventer.

Meer informatie over Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud in Deventer

Van Schaik - Kleinbouw & Onderhoud is een bedrijf opgericht door Marco van Schaik, een ervaren timmerman met een brede kennis van nieuwbouw, verbouwingen en renovaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleine en middelgrote verbouwingen, waarbij direct contact met de klant centraal staat. Van Schaik staat bekend om zijn gevoel voor perfectie en detail, en werkt nauw samen met opdrachtgevers om van elk project iets bijzonders te maken. Het bedrijf biedt diensten aan zoals aanbouw, verbouw, renovatie, maatwerk, interieur aanpassingen, en nog veel meer. Daarnaast wordt vermeld dat het verlaagde BTW tarief op arbeid voor verbouwingen en renovaties per 1 juli 2015 is opgeheven en dat bewoners en bedrijven per 1 november eenvoudiger aan- of uitbouwen kunnen doen zonder vergunningen.

Wil je weten wat Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Schaik – Kleinbouw & Onderhoud

Bezoekers bekeken ook