Aannemersbedrijf Haafkes

Aannemersbedrijf Haafkes is een Aannemer gelegen aan Schonenvaardersstraat 1-A in Deventer.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Haafkes in Deventer

In Nederland zijn er veel oude sportgebouwen die niet meer voldoen aan de eisen op het gebied van ruimte, klimaat, hygiëne, locatie en exploitatie. Aannemersbedrijf Haafkes gaat op 5 oktober innovatieve sportgebouwen in en om Enschede laten zien. Er is een maatschappelijke noodzaak om meer te gaan sporten, maar vaak is er te weinig budget. Haafkes laat zien dat er wel mogelijkheden zijn voor duurzaam sportaanbod voor minder geld. Op het programma staan onder andere een bezoek aan MFA De Zweede in Boekelo, een verkenning van het eventingterrein van de internationale Military Boekelo en een afsluitende borrel. Haafkes biedt oplossingen voor nieuwe gymzalen, sporthallen en sportveldoverkappingen. Ze hebben ervaring in de (voedsel)industrie en bieden 24/7 servicecontracten aan. Daarnaast werken ze met de BIM-werkmethodiek. Verder is er nieuws over jubilea, nieuwbouwprojecten en het managementteam van Haafkes.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Haafkes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Haafkes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Haafkes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Haafkes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Aannemersbedrijf Haafkes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Haafkes

Bezoekers bekeken ook