VD Ontwerp en Realisatie

VD Ontwerp en Realisatie is een Aannemer gelegen aan Kluwerweg 24 in Deventer.

Meer informatie over VD Ontwerp en Realisatie in Deventer

VD Ontwerp en Realisatie is begonnen met de renovatie van vier oude herenhuizen aan het Pothoofd bij het Sluiskwartier in Deventer. De karakteristieke herenwoningen maken deel uit van het Sluiskwartier en bevinden zich op loopafstand van de Deventer binnenstad. Op 24 oktober 2022 is VD Ontwerp en Realisatie gestart met de bouw van 6 appartementen en een winkel aan de Boxbergerweg in Deventer. Het bedrijf is gespecialiseerd in het totale bouwproces en biedt transparantie en flexibiliteit aan opdrachtgevers. Er zijn positieve reacties ontvangen over de renovatie van badkamers en andere verbouwingen, waarbij de werknemers van VD Ontwerp en Realisatie als bekwaam en netjes worden beschreven.

Wil je weten wat VD Ontwerp en Realisatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VD Ontwerp en Realisatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VD Ontwerp en Realisatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VD Ontwerp en Realisatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar VD Ontwerp en Realisatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VD Ontwerp en Realisatie

Bezoekers bekeken ook