Bouwbedrijf De Haan Diepenveen

Bouwbedrijf De Haan Diepenveen is een Aannemer gelegen aan Boxbergerweg 85 in Diepenveen.

Meer informatie over Bouwbedrijf De Haan Diepenveen in Diepenveen

Bouwbedrijf De Haan is een kleinschalig bouwbedrijf dat voornamelijk actief is op de particuliere markt in de regio Diepenveen, Deventer en Schalkhaar. Ze zijn gespecialiseerd in aanbouw en verbouwingen van bestaande woningen, maar ook in de nieuwbouw van vrijstaande woningen. De Haan is een meedenkende aannemer die flexibel en betrokken is. Ze stellen de wensen van de klant altijd voorop en wijzigingen tijdens de bouw zijn mogelijk. De medewerkers van Bouwbedrijf De Haan zijn ervaren, creatief en zorgen voor een nette afwerking. Ze bieden ook diensten zoals dakkapellen en veranda's. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1937 en is nu in handen van de derde generatie. Het contactadres van Bouwbedrijf De Haan is Molenweg 36, 7431 BK Diepenveen.

Wil je weten wat Bouwbedrijf De Haan Diepenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf De Haan Diepenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf De Haan Diepenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf De Haan Diepenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Bouwbedrijf De Haan Diepenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf De Haan Diepenveen

Bezoekers bekeken ook