Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V.

Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V. is een Aannemer gelegen aan Hamburgweg 13-A in Deventer.

Meer informatie over Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V. in Deventer

Janssen de Jong Bouw gelooft in een nieuwe manier van bouwen, waarbij de wens van de gebruiker centraal staat. Ze streven ernaar om samen met de klant de beste oplossing te realiseren. Een van hun expertises is ModuFair, waarbij ze snel, betaalbaar en circulair bouwen. Ze zijn altijd op zoek naar verbetering en hebben in 2022 een gemiddelde score van 7,9 behaald. Daarnaast hebben ze verschillende projecten lopen, zoals Kwelderland in Delfzijl en Maaslandstraat in Horn. Janssen de Jong Bouw biedt ook kansen voor eigen medewerkers om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Ze hebben vestigingen in Son en Breugel, Hengelo, Arnhem en Hardenberg en zijn bereikbaar op verschillende telefoonnummers. Je kunt je ook aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van hun projecten, concepten en werkwijze.

Wil je weten wat Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Janssen de Jong Bouw Hengelo B.V.

Bezoekers bekeken ook