Rijschool Salland

Rijschool Salland is een Rijschool gelegen aan Haverstraat 1 in Deventer.

Meer informatie over Rijschool Salland in Deventer

Rijschool Salland is de enige BOVAG rijschool in Deventer en staat bekend om zijn vriendelijke en sociale manier van rijles geven. Het professionele team van instructeurs staat klaar om je op de juiste manier te helpen met het behalen van je rijbewijs. De rijschool hecht veel waarde aan een goede klik tussen instructeur en leerling en zal indien nodig een andere instructeur regelen. Rijschool Salland is gekozen als beste rijschool in de regio en geeft rijlessen onder BOVAG voorwaarden, wat staat voor hoge slagingskans, veiligheid en betrouwbaarheid. Naast praktijklessen biedt de rijschool ook praktijkbegeleiding via internet aan. Ze hebben ook de beste theoriecursussen en bieden verschillende opties aan, zoals groepscursussen en persoonlijke cursussen. De ervaringen van voormalige leerlingen zijn te lezen op Facebook en de contactgegevens zijn te vinden op de website. Daarnaast biedt de rijschool ook motorrijlessen aan, waarbij je moet slagen voor twee praktijkexamens en een theorie-examen.

Wil je weten wat Rijschool Salland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Salland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Salland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Salland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Rijschool Salland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Salland

Bezoekers bekeken ook