Autorijschool Koerhuis

Autorijschool Koerhuis is een Rijschool gelegen aan Gele Lis 28 in Deventer.

Meer informatie over Autorijschool Koerhuis in Deventer

Faalangst kan ervoor zorgen dat leerlingen minder goed presteren dan ze eigenlijk kunnen. Autorijschool Koerhuis biedt verschillende rijopleidingen aan, afgestemd op de wensen en het niveau van de leerling. Ze beginnen altijd met een proefles om te bepalen wat de juiste aanpak is. Tijdens deze proefles van 90 minuten kan je ervaren hoe het is om autorijlessen te volgen bij Autorijschool Koerhuis. Daarnaast bieden ze ook een tussentijdse toets aan, waarmee je je voortgang voor het praktijkexamen kan testen en alvast kan wennen aan het verloop ervan. Autorijschool Koerhuis is gevestigd in Deventer en omgeving en biedt ook lessen aan voor mensen met nervositeit of angst om te rijden. Je kan contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Autorijschool Koerhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Koerhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Koerhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Koerhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Autorijschool Koerhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Koerhuis

Bezoekers bekeken ook