Verkeersschool Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk is een Rijschool gelegen aan Zwaluwenburg 17 in Deventer.

Meer informatie over Verkeersschool Wesseldijk in Deventer

De tekst beschrijft een verkeersschool en logistiek opleidingscentrum met meer dan 100 verschillende opleidingen en meer dan 65 werknemers. De instructeurs zijn capabel en geschoold en er zijn vier vestigingen verspreid over verschillende locaties. Daarnaast bieden ze ook opleidingen op locatie aan. Er worden verschillende opleidingen en certificaten aangeboden, zoals het ADR-certificaat, leefstijl chauffeurs, VCA hercertificering en CODE 95. Er worden ook heftruckcertificaten aangeboden en er zijn verschillende Wesseldijk opleidingen beschikbaar op verschillende locaties.

Wil je weten wat Verkeersschool Wesseldijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Verkeersschool Wesseldijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Verkeersschool Wesseldijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verkeersschool Wesseldijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Verkeersschool Wesseldijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Verkeersschool Wesseldijk

Bezoekers bekeken ook