Rijbewijs in zicht

Rijbewijs in zicht is een Rijschool gelegen aan Kosterstraat 65 in Deventer.

Meer informatie over Rijbewijs in zicht in Deventer

De tekst bevat twee testimonials van leerlingen die rijles hebben gevolgd bij Renate. Aylena is erg tevreden over de manier waarop Renate lesgeeft en bedankt haar voor het slagen. Fatima is ook positief en prijst Renate voor haar gezelligheid, duidelijke uitleg en het feit dat ze de lessen aanpast aan de behoeften van de leerling. Daarnaast geeft Renate in de tekst een korte introductie over haarzelf en haar rijlespraktijk. Ze benadrukt dat ze zich aanpast aan de behoeften van de leerling en dat ze tijdens de rijles volledige aandacht heeft voor de leerling. Renate biedt ook één op één rijlessen aan, in een ontspannen en veilige sfeer. Ze werkt niet met pakketten, maar laat de leerling zelf bepalen hoeveel lessen nodig zijn. De betaling gebeurt maandelijks via overschrijving of betaalverzoek. Renate is bereikbaar via WhatsApp of e-mail en reageert binnen enkele dagen.

Wil je weten wat Rijbewijs in zicht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijbewijs in zicht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijbewijs in zicht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijbewijs in zicht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Rijbewijs in zicht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijbewijs in zicht

Bezoekers bekeken ook