Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen

Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen is een Rijschool gelegen aan Zwaluwenburg 17-19 in Deventer.

Meer informatie over Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen in Deventer

De tekst beschrijft een verkeersschool en logistiek opleidingscentrum dat is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 100 verschillende opleidingen en 65 werknemers. De instructeurs zijn capabel en geschoold en het bedrijf heeft vier vestigingen en biedt ook opleidingen op locatie aan. In de agenda worden verschillende opleidingen uitgelicht, zoals een theoriecursus voor het auto rijbewijs, een ADR-certificaat en een leefstijl cursus voor chauffeurs. Daarnaast bieden ze ook CODE 95 modules aan, zoals het behalen van een heftruckcertificaat. Er zijn vestigingen in Nijmegen, Tiel, Arnhem, Ede, Deventer en Apeldoorn.

Wil je weten wat Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Correct & Oscar Palm verkeersopleidingen

Bezoekers bekeken ook