Rijschool René Smoors

Rijschool René Smoors is een Rijschool gelegen aan Vestdijkgaarde 22 in Deventer.

Meer informatie over Rijschool René Smoors in Deventer

Rijschool René Smoors is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme, AD(H)D en faalangst naar het veilig en zelfstandig deelnemen aan het verkeer. De rijschool biedt een persoonlijke aanpak en uitstekende service, waarbij je bijna altijd dezelfde instructeur hebt die je goed leert kennen en persoonlijk betrokken is. René Smoors is de eigenaar van de rijschool en heeft na 6 jaar ervaring bij een grotere rijschool besloten om voor zichzelf te beginnen. Hij heeft veel ervaring in lesgeven, onder andere bij het Rode Kruis en EHBO-verenigingen. René blijft zich continu ontwikkelen en biedt ook speciale begeleiding aan voor mensen met faalangst, autisme en ADHD. Rijschool René Smoors is een goede keuze voor wie op zoek is naar professionele begeleiding.

Wil je weten wat Rijschool René Smoors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool René Smoors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool René Smoors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool René Smoors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Rijschool René Smoors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool René Smoors

Bezoekers bekeken ook