Rijschool Maximaal

Rijschool Maximaal is een Rijschool gelegen aan Heukelenseweg 24 in Deventer.

Meer informatie over Rijschool Maximaal in Deventer

De tekst beschrijft de autorijschool Maximaal, opgericht in 2008 door Max van Vilsteren. Het doel van de rijschool is om leerlingen op een vlotte en prettige manier op te leiden tot veilige en zelfstandige verkeersdeelnemers. Als faalangst en rijangst instructeur is Max ook gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen met deze angsten. De lessen vinden plaats van maandag tot en met zaterdag en worden gegeven in een Audi A3 met de nieuwste technieken. Examens kunnen worden afgelegd in Hoorn en Den Helder. Daarnaast biedt de rijschool ook een spoedopleiding op maat. Voor meer informatie of het aanmelden voor een proefles kan er gekeken worden op het contactformulier of kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 06 21679168.

Wil je weten wat Rijschool Maximaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Maximaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Maximaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Maximaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Rijschool Maximaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Maximaal

Bezoekers bekeken ook