Rijschool Ilyas

Rijschool Ilyas is een Rijschool gelegen aan Laan van Borgele 61 in Deventer.

Meer informatie over Rijschool Ilyas in Deventer

RIJSCHOOL ILYAS is al sinds 1989 een bekend gezicht in Deventer en omgeving. Bij Rijschool Ilyas krijg je optimale begeleiding om snel en verantwoordelijk je rijbewijs te halen. Elke leerling krijgt les van een vaste instructeur die je voorbereidt op het examen en tijdens de rijlessen ook theorievragen stelt. De rijlessen duren altijd 60 minuten en proberen zoveel mogelijk routes te rijden die ook op het examen voorkomen. Het slagingspercentage van Rijschool ILYAS is boven het landelijk gemiddelde van 55%. Bij deze rijschool kun je zelf bepalen wanneer je lest, heb je altijd inzicht in je voortgang en wordt er in een rookvrije auto gereden. Er kan ook op zaterdag worden gelest.

Wil je weten wat Rijschool Ilyas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Ilyas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Ilyas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Ilyas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Rijschool Ilyas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Ilyas

Bezoekers bekeken ook