Rijschool Vijfhoek

Rijschool Vijfhoek is een Rijschool gelegen aan Jan Vethstraat 14 in Deventer.

Meer informatie over Rijschool Vijfhoek in Deventer

Rijschool Vijfhoek is de beste rijschool in Deventer en omgeving, waaronder Twello, Epse, Gorssel, Lettele, Bathmen, Worp, Wilp, Terwolde en Olst. Ze bieden rijlespakketten aan vanaf €1.015,- en je kunt een proefles aanvragen. Tijdens de proefles kun je kennismaken met de instructeur en de unieke lesmethode van de rijschool. Daarnaast krijg je advies over het aantal lessen dat je nodig hebt en welk rijlespakket het beste bij je past. Rijschool Vijfhoek wordt beoordeeld met een 9,8 en 98% van hun klanten beveelt hen aan. Je kunt hen volgen op Instagram en je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste acties. De openingstijden van de rijschool zijn van maandag t/m zondag van 08:00 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat Rijschool Vijfhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Vijfhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Vijfhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Vijfhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Rijschool Vijfhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Vijfhoek

Bezoekers bekeken ook