Postma Rijopleidingen B.V.

Postma Rijopleidingen B.V. is een Rijschool gelegen aan Slonninkweg 11 in Deventer.

Meer informatie over Postma Rijopleidingen B.V. in Deventer

Postma Rijopleidingen is een rijschool die al sinds 1987 actief is. Ze hebben drie ervaren rijinstructeurs die LBKI gecertificeerd zijn en bieden lessen aan in zowel handgeschakelde auto's als automaten. Het slagingspercentage van de rijschool is 70%, wat ruim boven het landelijke gemiddelde van 50% ligt. De leerlingen van Postma Rijopleidingen komen uit verschillende plaatsen in de omgeving van Deventer. De rijschool biedt verschillende lespakketten aan, waaronder een startpakket met 12 lessen voor een aanbiedingsprijs. Ook is het mogelijk om een tussen tijdse toets af te leggen, waarbij je een vrijstelling kunt verdienen voor de bijzondere verrichtingen op je volgende examen. Daarnaast biedt de rijschool ook een rijtoets aan, waarbij je bij voldoende resultaat geen herexamengeld meer hoeft te betalen. Het praktijkexamen wordt aangevraagd via de rijschool en kost 280 euro. Verder biedt de rijschool ook de mogelijkheid om een dagrit in Amsterdam te maken en is er een studentenkorting van 50 euro op bepaalde lespakketten. De prijzen van de lespakketten variëren van 525 euro voor het startpakket tot 2340 euro voor het pakket PLATINA.

Wil je weten wat Postma Rijopleidingen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Postma Rijopleidingen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Postma Rijopleidingen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Postma Rijopleidingen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Postma Rijopleidingen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Postma Rijopleidingen B.V.

Bezoekers bekeken ook