Quintor

Quintor is een IT-consultancy gelegen aan Zutphenseweg 23 in Deventer.

Meer informatie over Quintor in Deventer

Quintor is een softwareontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van succesvolle projectresultaten. Ze helpen klanten bij het professionaliseren van softwareontwikkeling en werken voornamelijk aan complexe projecten voor toporganisaties. Hun werkwijze omvat het werken in teams met de beste mensen. Quintor biedt verschillende diensten aan, waaronder agile analyse, softwareontwikkeling, platform engineering, architectuur, cloud-native development en security. Ze hebben ook verschillende succesvolle projecten gerealiseerd, zoals het overdragen van de administratie van levensverzekeringspolissen aan IBM en het ontwikkelen van een online calculator voor Esdec. Quintor biedt ook mogelijkheden voor carrièreontwikkeling, met speciale programma's voor jonge professionals en professionals, evenals afstudeermogelijkheden voor IT-studenten. Het bedrijf heeft vestigingen in Amersfoort, Den Bosch, Deventer, Den Haag en Groningen.

Wil je weten wat Quintor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quintor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quintor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quintor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Quintor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quintor

Bezoekers bekeken ook