Topicus Overheid

Topicus Overheid is een IT-consultancy gelegen aan Singel 25 in Deventer.

Meer informatie over Topicus Overheid in Deventer

Gidso is een digitale tool ontwikkeld door Topicus om gemeenten, wijkteams en burgers te helpen bij het verbeteren van de sociale samenleving en het welzijn van inwoners. Gidso faciliteert samenwerking tussen betrokken partijen, bevordert efficiënte communicatie en maakt maatwerkondersteuning mogelijk. De tool zorgt ervoor dat burgers kunnen deelnemen aan hun eigen ondersteuningsplan, dat wijkteams gemakkelijk kunnen samenwerken met zorgpartners en gemeenten een duidelijk klantbeeld krijgen. Gidso helpt gemeenten om de benodigde hulp aan inwoners te bieden met focus op de mens en met behulp van krachtige technologie.

Wil je weten wat Topicus Overheid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topicus Overheid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topicus Overheid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topicus Overheid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Topicus Overheid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topicus Overheid

Bezoekers bekeken ook