Transmeto BV

Transmeto BV is een IT-consultancy gelegen aan Noorwegenstraat 6 in Deventer.

Meer informatie over Transmeto BV in Deventer

Transmeto is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen, beheren, repareren en afbreken van constructies in het gebouwde domein, zoals wegen, viaducten, openbare verlichting en rioolstelsels. Het is belangrijk om tijdens deze fases goed vast te leggen welke materialen er gebruikt zijn en welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd. Helaas gaan inventarisaties en vastlegging van werkzaamheden vaak verloren, wat leidt tot hoge kosten, vertragingen en risico's. Transmeto biedt een visie op VISI, waarmee ze contracten met opdrachtnemers controleerbaar en transparant maken. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via algemeen@transmeto.nl of bellen naar (+31) 621 534 034.

Wil je weten wat Transmeto BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Transmeto BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Transmeto BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Transmeto BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Transmeto BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Transmeto BV

Bezoekers bekeken ook