DAAT

DAAT is een IT-consultancy gelegen aan Noorwegenstraat 6 in Deventer.

Meer informatie over DAAT in Deventer

DAAT is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzamelen, analyseren en verbinden van data om organisaties te voorzien van stuurinformatie. Ze hebben een team van data-experts en development-teams die digitale informatiesystemen bouwen. Hun focus ligt op het maken van organisaties data-gedreven en onderscheidend door middel van business intelligence en data-analyse. DAAT biedt diensten aan zoals data modelleren en verrijken, het creëren van een centrale data-voorziening en het visualiseren van informatie met behulp van dashboards en rapportages. Ze bieden ook ondersteuning bij het verkrijgen van inzicht door middel van story-telling en het verzamelen van kwalitatieve en kwantitatieve data. Daarnaast is DAAT ook sociaal verbindend en brengen ze werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt in contact met werkgevers die sociaal ondernemen. Ze hebben een PSO 30+-certificering en kunnen opdrachten invullen met volledige inzet van Social Return on Investment.

Wil je weten wat DAAT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAAT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAAT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAAT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar DAAT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAAT

Bezoekers bekeken ook