TOEGANG.ORG

TOEGANG.ORG is een IT-consultancy gelegen aan Singel 9 in Deventer.

Meer informatie over TOEGANG.ORG in Deventer

Toegang.org is het licentiekantoor dat ervoor zorgt dat gebruikers eenvoudig toegang krijgen tot digitale leermiddelen binnen alle onderwijssoorten. Door gebruik te maken van Toegang.org sluit je gemakkelijk aan op de eisen van de educatieve keten en zorgen zij ervoor dat jouw leermiddelen eenvoudig worden aangeboden via de keten of daarbuiten. Toegang.org is een licentiekantoor dat helpt bij het verstrekken van licenties binnen of buiten de educatieve keten. Ze zorgen voor de authenticatie en autorisatie van de licenties en bieden een partnerportaal aan waar je al jouw licenties kunt beheren. Ze bieden eenvoudige aansluiting op de educatieve keten, service en ondersteuning voor eindgebruikers, beveiliging volgens AVG-richtlijnen, een transparant prijsmodel en de mogelijkheid om licenties zelf te beheren via het partnerportaal. Partners zoals Kenteq, Holmwood's en ThiemeMeulenhoff prijzen de dienstverlening van Toegang.org, omdat ze maatwerk leveren, snel vragen oppakken, problemen oplossen en meedenken over doorontwikkeling en functionaliteiten.

Wil je weten wat TOEGANG.ORG verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TOEGANG.ORG of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TOEGANG.ORG? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TOEGANG.ORG het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar TOEGANG.ORG reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TOEGANG.ORG

Bezoekers bekeken ook