Going Further

Going Further is een IT-consultancy gelegen aan Zutphenseweg 6 in Deventer.

Meer informatie over Going Further in Deventer

De mobiliteitsscan Going Further biedt onafhankelijk inzicht en advies om grip te krijgen op mobiliteitskosten, mobiliteit te verduurzamen en vervoer efficiënter te plannen en registreren. Door geodata te combineren met kaartapplicaties worden oplossingen geboden. Het mooie is dat deze hulp gratis is. Met de mobiliteitsscan kan er bespaard worden op mobiliteitsbudget, brandstof en interne kosten. Daarnaast draagt het bij aan het verminderen van CO2-uitstoot, het vergroten van vitaliteit en het terugdringen van ziekteverzuim. Het is belangrijk om inzicht te krijgen in bewegingen, mobiliteit te plannen en kilometers te registreren. De mobiliteitsscan kan aangevraagd worden om dit inzicht te verkrijgen. De oplossing van Going Further bestaat uit vier stappen: een gratis mobiliteitsscan, het formuleren van doelstellingen en een visie, het toetsen van doelstellingen aan de resultaten van de scan, en concrete stappen naar slimme mobiliteit nemen. Het gebruik van Going Further is eenvoudig en kan kosteloos aangevraagd worden. Going Further is een initiatief van MapGear, dat innovatieve oplossingen ontwikkelt op het gebied van Geo-ICT en bijbehorende apparatuur levert.

Wil je weten wat Going Further verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Going Further of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Going Further? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Going Further het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Going Further reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Going Further

Bezoekers bekeken ook