BData ICT Solutions

BData ICT Solutions is een IT-consultancy gelegen aan Hannoverstraat 3 in Deventer.

Meer informatie over BData ICT Solutions in Deventer

In de tekst wordt benadrukt dat de klant centraal staat bij BData. Ze bieden oplossingen voor ICT-gerelateerde zaken en streven ernaar om de klant zoveel mogelijk te ontlasten. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals netwerk- en serverbeheer, hard- en software, monitoring service, cloud diensten, (online) back-up en netwerk inventarisatie. BData hecht waarde aan persoonlijk contact en langdurige relaties met klanten. Ze hebben een team van ervaren mensen die graag helpen om de ICT van klanten begrijpelijk en betaalbaar te houden. Het team bestaat uit Janet, Rens, Hendrie, Sebastian, Nick en Thijs, die allemaal verschillende rollen hebben binnen het bedrijf.

Wil je weten wat BData ICT Solutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BData ICT Solutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BData ICT Solutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BData ICT Solutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar BData ICT Solutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BData ICT Solutions

Bezoekers bekeken ook