Daxis-ICT

Daxis-ICT is een IT-consultancy gelegen aan Handelspark Weteringen, Maagdenburgstraat 22 in Deventer.

Meer informatie over Daxis-ICT in Deventer

Daxis ICT biedt ondernemers en scholen ondersteuning op het gebied van systeembeheer en denkt mee in oplossingen. Ze hebben veel ervaring in de ICT en bieden cloud diensten aan, waarbij ze het beheer en de beveiliging verzorgen. Daarnaast bieden ze ook een telefoondienst vanuit de Cloud, met verschillende mogelijkheden. Ze hebben ook een back-up online service, waarbij belangrijke bestanden veilig worden opgeslagen in hun datacentrum. Daarnaast bieden ze mobiele telefonie aan met onbeperkt bellen en internetten. Ze kunnen zakelijk glasvezel aanbieden, wat beter is voor de Cloud en betrouwbaar en niet duur is. Daxis-ICT zorgt voor zekerheid en security, waarbij alle informatie binnen het eigen bedrijf blijft en alle servers strikt gescheiden zijn. Ze bieden op maat gemaakte pakketten aan en zijn bereikbaar voor vrijblijvend advies.

Wil je weten wat Daxis-ICT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daxis-ICT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daxis-ICT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daxis-ICT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Daxis-ICT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daxis-ICT

Bezoekers bekeken ook