Solid Partners B.V.

Solid Partners B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Maagdenburgstraat 10 in Deventer.

Meer informatie over Solid Partners B.V. in Deventer

Solid Partners is een full-service ICT-dienstverlener die zich richt op het inrichten van IT-omgevingen, tevreden gebruikers, kwaliteit en veiligheid van data. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder cloud en moderne werkplek, IT-beveiliging, communicatie en connectiviteit, business software en integratiediensten, en consultancy. Ze bedienen verschillende branches, waaronder het notariaat, groothandel, zorg, bouw- en installatietechniek, MKB en automotive. In het nieuws gaven ze informatie over een cybersubsidie voor kleine bedrijven en de ervaringen van klanten met cloud-oplossingen. Ze hebben ook certificeringen voor ISO 9001 en 27001. Hun servicedesk staat klaar om te helpen bij vragen en problemen. Een case study over Microsoft 365 werd ook vermeld. Ze bieden hun diensten aan via twee locaties in Deventer en Raalte.

Wil je weten wat Solid Partners B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Solid Partners B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Solid Partners B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solid Partners B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Solid Partners B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Solid Partners B.V.

Bezoekers bekeken ook