ComplianceStack

ComplianceStack is een IT-consultancy gelegen aan Keulenstraat 10 in Deventer.

Meer informatie over ComplianceStack in Deventer

ComplianceStack is een partner die organisaties helpt om 'in control' te komen en te blijven op het gebied van IT-compliance. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals Managed Awareness om organisaties te beschermen tegen cybercriminaliteit en datalekken, Managed Compliance om te voldoen aan veiligheidseisen en nieuwe regelgeving, Managed Cyber Audits voor gedetailleerde analyses van de IT-omgeving en gebruikers, en een Virtual IT-Compliance Officer voor implementatie en onderhoud van standaarden en normeringen. ComplianceStack zorgt voor een procesmatige aanpak waarbij kwaliteitsmanagement, privacybescherming en informatiebeveiliging samengaan. Ze helpen organisaties om risico's te beperken en ISO-certificeringen te behalen, en streven naar een organisatiecultuur waarin controle behouden blijft. Bij vragen kunnen geïnteresseerden contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat ComplianceStack verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ComplianceStack of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ComplianceStack? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ComplianceStack het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar ComplianceStack reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ComplianceStack

Bezoekers bekeken ook