Working Spirit

Working Spirit is een IT-consultancy gelegen aan Keulenstraat 11 in Deventer.

Meer informatie over Working Spirit in Deventer

Working Spirit is een detacheringsbedrijf dat IT-specialisten inzet op het gebied van Development, DevOps & Cloud en Data & Analytics. Ze detacheren zowel eigen medewerkers als freelancers en hebben ervaren specialisten die zorgen voor optimale IT-systemen en processen. Daarnaast helpen ze Development teams vooruit met hun kennis van .Net en Java, en bieden ze ondersteuning bij het slim en efficiënt inzetten van data. Ze werken ook samen met freelance IT-specialisten en hebben een Academy waar mensen kunnen worden omgeschoold tot IT-specialist. Working Spirit werkt in een informele sfeer en begrijpt hun klanten goed, waardoor ze snel de juiste match kunnen maken. Ze zijn er voor IT-specialisten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, opdrachtgevers die extra IT-kennis of capaciteit nodig hebben, freelancers met een specialisatie in een van hun domeinen, en mensen die willen omscholen naar IT-specialist.

Wil je weten wat Working Spirit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Working Spirit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Working Spirit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Working Spirit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Working Spirit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Working Spirit

Bezoekers bekeken ook