Progresas

Progresas is een IT-consultancy gelegen aan Keulenstraat 10B in Deventer.

Meer informatie over Progresas in Deventer

Progresas is een online platform waarop gedocumenteerde kwaliteitsinformatie kan worden vastgelegd. Het platform biedt gemakkelijke, snelle en veilige toegang tot basis handboeken voor kwaliteitseisen in de bouw- en vastgoedsector. Medewerkers kunnen via verschillende apparaten toegang krijgen tot de informatie. Progresas helpt bij het vastleggen van processen, procedures en registraties, waardoor de kwaliteit verbetert. Het platform kan gebruikt worden om te voldoen aan kwaliteitseisen zoals ISO 9001, 14001, 45001 of 27001 en brancherichtlijnen. Progresas biedt ook de mogelijkheid om automatische e-mails te sturen ter herinnering aan veranderingen in registraties, vervaldatums en uitgevoerde acties. Het platform maakt gebruik van workflows om het tijdig uitvoeren van maatregelen en acties te sturen. Het is ook mogelijk voor externe controlerende instanties om toegang te krijgen tot het systeem als "auditor". Het handboek op Progresas wordt regelmatig bijgewerkt en alle wijzigingen worden automatisch bijgehouden. Met de Handboek Editor kunnen gebruikers hun eigen digitale kwaliteitssysteem opbouwen en aanpassen aan de specifieke behoeften van hun organisatie. Geïnteresseerden kunnen een gratis proefaccount aanvragen om de mogelijkheden van Progresas te ervaren.

Wil je weten wat Progresas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Progresas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Progresas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Progresas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Progresas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Progresas

Bezoekers bekeken ook