Volkshuis Deventer

Volkshuis Deventer is een Restaurant gelegen aan Kleine Overstraat 97A in Deventer.

Meer informatie over Volkshuis Deventer in Deventer

Het Volkshuis is een lunchcafé in Deventer waar twintig mensen met een verstandelijke handicap werken. Ze serveren de lekkerste vegetarische gerechten gemaakt van verse, bij voorkeur biologische en lokale producten. Het café biedt plaats aan veertig gasten, heeft een terras, verhuurt zalen en verzorgt catering. Daarnaast is er nieuws over een vacature voor een horeca-medewerker, de mogelijkheid om vrijwilliger te worden op de Volksakker, en stageplekken voor het nieuwe schooljaar. De contactgegevens van Het Volkshuis zijn te vinden op hun website, evenals de openingstijden.

Wil je weten wat Volkshuis Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Volkshuis Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Volkshuis Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volkshuis Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Volkshuis Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Volkshuis Deventer

Bezoekers bekeken ook