t Zusje Deventer

t Zusje Deventer is een Restaurant gelegen aan Boreelplein 55 in Deventer.

Meer informatie over t Zusje Deventer in Deventer

t Zusje in Deventer is een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke tapasgerechtjes voor een vaste prijs van €37,80. Het restaurant is dagelijks geopend van 16:00 tot 23:00 uur en op vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen kun je er ook terecht voor een bourgondische lunch vanaf 12:00 uur. Tijdens Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag is het restaurant gesloten. Er zijn parkeermogelijkheden bij Parkeergarage Q-Park de Boreel en Parkeergarage Q-Park P+R Handelskade, maar het is belangrijk om ter plekke de tijden en tarieven te controleren. In Deventer zijn er veel activiteiten te doen, zoals een rondvaart op de IJssel of ontsnappen uit een escaperoom. Je kunt je dag afsluiten bij 't Zusje in Deventer. Daarnaast is het mogelijk om last minute een reservering te maken bij 't Zusje Deventer. Het restaurant is op zoek naar nieuwe medewerkers die gasten willen verrassen en verwennen.

Wil je weten wat t Zusje Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Zusje Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Zusje Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Zusje Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar t Zusje Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Zusje Deventer

Bezoekers bekeken ook