De Zomertuin

De Zomertuin is een Restaurant gelegen aan Zwolseweg 427 in Deventer.

Meer informatie over De Zomertuin in Deventer

Restaurant De Zomertuin in Deventer is al bijna 30 jaar een bekend culinair begrip. Het restaurant is onlangs volledig gerenoveerd en heeft een moderne uitstraling. Ze bieden klassieke Chinese en Indische à la carte gerechten, een wokbuffet en catering voor Deventer en omgeving. Het restaurant is elke dag geopend vanaf 12:00 uur. Het adres is Zwolseweg 427, 7414KE Deventer. Klanten zijn lovend over het eten, de vriendelijke bediening en de betaalbare prijzen. Het restaurant heeft ook positieve recensies ontvangen voor de heerlijke sushi en andere Aziatische gerechten. Het wordt aanbevolen door klanten die van authentiek Chinees eten houden.

Wil je weten wat De Zomertuin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zomertuin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zomertuin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zomertuin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Zomertuin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zomertuin

Bezoekers bekeken ook