Restaurant Bouwkunde

Restaurant Bouwkunde is een Restaurant gelegen aan Het Klooster 2 in Deventer.

Meer informatie over Restaurant Bouwkunde in Deventer

Restaurant Bouwkunde is een restaurant gevestigd in de historische binnenstad van Deventer. Het restaurant wordt al 40 jaar gerund door Heleen Boom en Pieter van de Pavoordt. Het biedt een intieme, informele en stijlvolle sfeer waarbij de maaltijden worden geserveerd met de lekkerste wijnen uit Europa en Zuid-Afrika. Het restaurant is gelegen aan het adres Klooster 2-4 in Deventer en is te bereiken via het telefoonnummer 0570-614075. De openingstijden zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 17.30 uur en op zondag vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur. Op andere dagen en tijdstippen is het mogelijk om te reserveren na overleg. Het restaurant behoudt alle rechten voorbehouden en het ontwerp is gemaakt door Jean Klare.

Wil je weten wat Restaurant Bouwkunde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bouwkunde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bouwkunde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bouwkunde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Restaurant Bouwkunde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bouwkunde

Bezoekers bekeken ook