Parkcafé Mees

Parkcafé Mees is een Restaurant gelegen aan Stationsstraat 2 in Deventer.

Meer informatie over Parkcafé Mees in Deventer

Parkcafé Mees is een verborgen plek in Deventer waar je terecht kunt voor heerlijk ontbijt, koffie, lunch, brunch, borrel en vroeg diner. Alles wordt vers en met liefde bereid. Daarnaast biedt Parkcafé Mees ook unieke mogelijkheden voor evenementen zoals bruiloften, feesten en zakelijke bijeenkomsten. De locatie bevindt zich op het Vogeleiland in het Rijsterborgherpark en is gemakkelijk bereikbaar met de trein, auto, wandelend of fietsend. Het café is geopend van 09.00 tot 18.00 uur, maar buiten openingstijden zijn er op aanvraag ook andere mogelijkheden. Volg Parkcafé Mees op sociale media om op de hoogte te blijven van nieuwtjes.

Wil je weten wat Parkcafé Mees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkcafé Mees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkcafé Mees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkcafé Mees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Parkcafé Mees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkcafé Mees

Bezoekers bekeken ook