Shalom Grillroom

Shalom Grillroom is een Restaurant gelegen aan Grote Overstraat 69 in Deventer.

Meer informatie over Shalom Grillroom in Deventer

Shalom grillroom is een restaurant waar je gemakkelijk en snel online kunt bestellen. Na elke bestelling maak je kans op mooie prijzen door aan een rad te draaien. Daarnaast wordt er elke 6 maanden een Toyota Aygo verloot door Foodticket. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Afhalen is ook mogelijk, je bestelt eenvoudig en snel online en je eten staat klaar op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL. De locatie van Shalom grillroom is Grote Overstraat 69, 7411 JB Deventer. De bezorg- en afhaaltijden zijn niet specifiek genoemd.

Wil je weten wat Shalom Grillroom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shalom Grillroom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shalom Grillroom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shalom Grillroom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Shalom Grillroom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shalom Grillroom

Bezoekers bekeken ook