Bras-Koer

Bras-Koer is een Restaurant gelegen aan Bathmenseweg 18 in Lettele.

Meer informatie over Bras-Koer in Lettele

Restaurant Bras-Koer is gelegen in het dorpje Lettele, omringd door bos in het prachtige Salland. Ze bieden een diverse menukaart met gerechten die elk seizoen veranderen, waarbij alle producten uit de omgeving komen. Het restaurant is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de zomermaanden juni tot en met september. Er zijn ook verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar, zowel vanuit het restaurant als in de omgeving. Voor meer informatie over de routes kan men terecht op de website van Salland Natuurlijk Gastvrij.

Wil je weten wat Bras-Koer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bras-Koer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bras-Koer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bras-Koer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Bras-Koer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bras-Koer

Bezoekers bekeken ook