Restaurant Nuchter

Restaurant Nuchter is een Restaurant gelegen aan Spijkerboorsteeg 27 in Deventer.

Meer informatie over Restaurant Nuchter in Deventer

Bij Restaurant Nuchter wordt er gewerkt met producten uit de omgeving en de keuken is seizoensgebonden. Alles wordt in eigen keuken bereid, inclusief brood, sauzen en ijs. De groentes komen van de Oosterwaarde, een biologisch dynamische groenteteler in Diepenveen. Het vlees wordt geleverd door Slagerij ter Weele in Oene en zelf uitgebeend. Verse vis komt van de afslag in Harlingen en in de binnentuin worden kruiden en bloemen gekweekt. Het restaurant is opgericht door mensen met 10 jaar ervaring in de restaurantindustrie en na verschillende steden te hebben bezocht, hebben ze gekozen voor Deventer als vestigingsplaats. Ze werken met een verrassingsmenu dat seizoensgebonden is en bieden verschillende gangen aan, met de mogelijkheid om kaas als dessert te kiezen tegen een meerprijs. Veganistisch dineren is niet mogelijk. Het restaurant heeft een uitgebreide wijnkaart en werkt samen met verschillende leveranciers. Het contactinformatie van het restaurant staat vermeld.

Wil je weten wat Restaurant Nuchter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Nuchter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Nuchter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Nuchter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Restaurant Nuchter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Nuchter

Bezoekers bekeken ook