IJssel Restaurant

IJssel Restaurant is een Restaurant gelegen aan Worp 2 in Deventer.

Meer informatie over IJssel Restaurant in Deventer

Het IJssel Restaurant in Deventer biedt een culinaire ervaring geïnspireerd door de Nederlandse keuken. Het restaurant gebruikt lokale producten en seizoensgebonden ingrediënten om verrassende smaakcombinaties te creëren. Ze serveren lunch en diner en bieden ook private dining-opties. Het restaurant is gelegen aan de rivier de IJssel en biedt een prachtig uitzicht. Er is een taxi-service beschikbaar en er zijn speciale arrangementen om het bezoek extra bijzonder te maken. Het menu van het restaurant is gebaseerd op de Dutch Cuisine.

Wil je weten wat IJssel Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJssel Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJssel Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJssel Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar IJssel Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJssel Restaurant

Bezoekers bekeken ook